Wilt u meer informatie? Bel 06-36095832

Bel voor een afspraak

  • banner 1

Uw woning renoveren of verbouwen?

Wilt u uw woning renoveren of verbouwen? Hebt u bouwplannen? Of gaat dat al te snel? Misschien hebt u nog helemaal geen bouwplan maar een idee. Of een droom die u een keer zou willen realiseren. Pronk werken kan u ondersteunen in het proces: van idee tot realisatie. Precies zoals u dat wenst.

 

Complete woningrenovatie: als 't moet zetten wij uw woning op de kop

Complete woningrenovatiePronk werken kan de gehele verbouwing van uw woning voor zijn rekening nemen. Wilt u de woning van boven tot onder strippen en er een compleet nieuw woonhuis van maken? Graag maken wij samen u de plannen. Pas als de ontwerpen goed gesmeed zijn, gaan wij aan de slag.

 

Verbouwing van de woonkamer

Wilt u de woonkamer vernieuwen? Of wilt u de woonkamer anders indelen? Wij kunnen u van dienst zijn op alle fronten:

 

Verbouwing van woning of huisRenovatie slaapkamer

Wilt u de slaapkamers renoveren of misschien zelfs de gehele bovenverdieping? Of wilt u er een slaapkamer bij? Pronk werken kan u van dienst zijn bij alle aanpassingen op uw slaapkamer van het maken van een inbouwkast, vernieuwen vloeren en plafonds tot en met het aanbrengen van nieuwe deuren, kozijnen.

 

Keuken renoveren?

Pronk werken kan u van dienst zijn bij de renovatie van de keuken. Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Bovendien kunnen we zelfs zorgen voor een ambachtelijk gemaakte keuken. Precies op pas en maat gemaakt zoals uzelf in gedachten had. Pronk is specialist in maatwerkproducties van hout.

 

Renovatie van de badkamerBadkamer of douche verbouwen

Ook uw badkamer of douche kunnen wij verbouwen zoals u maar wenst. Werkzaamheden die wij bij de renovatie van de badkamer kunnen uitvoeren zijn:

 

Toilet

Verbouwing van uw toilet kunnen wij voor u uitvoeren zoals:

 

Specialist in renovaties en verbouwingen

Pronk werken is specialist in renovaties en verbouwingen woningen, schuren, garages. Tevens bouwen wij veranda's maar ook carporten of serres. 

Overzicht van al onze diensten

 

 

 


Social Media

@pronk_werken
Verzorgt het onderhoud en alle verbouwingen aan uw woning