Wilt u meer informatie? Bel 06-36095832

Bel voor een afspraak

  • banner 1

Renovatie en verbouwing

Renovatie en verbouwing is een Pronk werk. Tot en met de gehele verbouwing van uw woning, schuur of bijkeuken.

Dakrenovatie bij woningWij voeren o.a. de volgende renovaties uit:

 

Dakrenovaties

Een dakrenovatie kan van alles omvatten. Wilt u een geheel nieuw dak op uw woning? Of wilt u op uw bestaande woning een nieuwe kap aanbrengen? Voor ons is dat geen probleem. Maar ook tal van andere dakrenovaties zijn denkbaar bijvoorbeeld: het vernieuwen of vervangen van dakpannen, het plaatsen van een dakkapel of het aanbrengen van een dakraam.

 

Renovatie van de vloer

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning? Wilt u de huidige vloer vervangen? Graag zijn wij u van dienst bij het plaatsen van vloeren in uw woonkamer, keuken, slaapkamers etc. Pronk werken is specialist in vloerrenovaties.

 

Plafond vernieuwen of vervangen?

Plafond vervangen in woonkamer of slaapkamer, hal of keukenEen plafond aanbrengen, vervangen of vernieuwen? Dat kunnen wij prima voor u verzorgen. Ook hier begint de vraag: wat voor plafond wenst u?

 

Sanitair plaatsen of vervangen?

Wilt u nieuw sanitair plaatsen en het bestaande sanitair vervangen in uw badkamer, toilet of keuken? Ook dan kunt u Pronkwerken inschakelen. Wij plaatsen alle sanitair.

 

Renovatie van de zolder

Wilt u de zolder renoveren of verbouwen? Een extra ruimte benutten voor studeren, werken of slapen? Pronk werken kan de zolder net zo mooi maken als u maar wenst.

 

Specialist in renovaties en verbouwingen

Pronk werken is specialist in renovaties en verbouwingen van:

 

Overzicht van al onze diensten

 

 


Social Media

@pronk_werken
Verzorgt het onderhoud en alle verbouwingen aan uw woning