Wilt u meer informatie? Bel 06-36095832

Bel voor een afspraak

  • banner 1

Veranda of overkapping

Wilt u een veranda of overkapping bij uw woning of in de tuin? Dan bent u bij Pronk werken aan het juiste adres. Wij maken ze precies zoals u voor ogen hebt.

Een veranda is een sieraad bij uw woning

Een veranda is vaak wat men noemt een eye-catcher van zowel het huis als de tuin. Een veranda bied de mogelijkheid om droog buiten te zitten en te genieten van de tuin. Een veranda kunnen wij voor u opmaat maken. Precies zoals u het had gedacht.

Veranda bij uw woning of tuin

Graag denken wij mee in de ontwerpfase. We tekenen en rekenen net zo lang tot uw dromen realiseerbaar zijn..

 

Waar moet u op letten bij de bouw van een veranda?

Een veranda bouwen begint met een goed ontwerp. Natuurlijk moet het aansluiten bij uw wensen. Maar er zijn ook aandachtspunten zoals:

Onderhoudsarm?

Het bouwen van een veranda kan met behulp van veel verschillende materialen. Het is belangrijk om vooraf te bedenken of de veranda onderhoudsarm moet worden of niet. Sommige houtsoorten die blootgesteld worden aan de elementen hebben onderhoud nodig en anderen weer niet. Maar een geschilderde veranda of een veranda met een houten uitstraling maakt veel verschil qua uitstraling. Een combinatie van deze twee kan natuurlijk ook.
Belangrijkste doel van een veranda is comfort. In de avond ontspannen de dag nog even overdenken onder het genot van een drankje.

Specialist in veranda's en overkappingen

Pronk werken is specialist in veranda's en overkappingen. Maatwerk rondom huis & tuin.Wilt u een overzicht van onze diensten?

Bouwen en verbouwen rond huis & tuin

 

 


Social Media

@pronk_werken
Verzorgt het onderhoud en alle verbouwingen aan uw woning