Wilt u meer informatie? Bel 06-36095832

Bel voor een afspraak

  • banner 1

Kozijnen plaatsen of vervangen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Merkt u dat er houtrot aan uw kozijnen zit? Wilt u nieuwe kozijnen? Of wilt u gewoon een extra raam of deur in uw woning? Pronkwerken is specialist in het plaatsen en vervangen van kozijnen.

Raamkozijnen

Deurkozijnen en raamkozijnen plaatsen of vervangenWanneer u de kozijnen bij de ramen wilt vervangen of vernieuwen kan Pronk werken u van dienst zijn. Maar ook wanneer u een extra raam in uw woning wilt kunnen wij dit geheel voor u regelen.

Deurkozijnen

Ook het plaatsen van deurkozijnen is een werk waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Deurkozijnen plaatsen is een precies werkje waarbij vakmanschap noodzakelijk is.

Kozijnen op maat

Pronk werken kan ook houten kozijnen voor u opmaat maken. Wellicht in combinatie met maatwerk deuren. Wij maken de kozijnen volgens uw ontwerp. Zeg maar hoe het eruit moet zien en u krijgt het zoals u het had gedacht.

Houtrot in kozijnen

Kozijnen vervangen of delen ervan bij houtrotIn geval er sprake is van houtrot bij uw kozijn is vervanging van het gehele kozijn soms nodig. Maar dat is niet altijd het geval. Op de foto hiernaast ziet u houtrot bij een deel van het kozijn (wat we het kalf noemen). Hier is een rotte plek ontstaan. In dat geval zagen we het slechte deel eruit en vervangen we dit deel door een nieuw deel kozijn.

 

Specialist in renovaties: kozijnen

Pronk werken is specialist in renovaties. Dat kan gaan om een algehele verbouwing van uw woning tot het uitvoeren van kleine renovaties zoals het plaatsen of vervangen van raam- of deurkozijnen. Wilt u een overzicht van onze diensten?

Meer over kleine renovaties

 


Social Media

@pronk_werken
Verzorgt het onderhoud en alle verbouwingen aan uw woning