Wilt u meer informatie? Bel 06-36095832

Bel voor een afspraak

  • banner 1

Dakkapel plaatsen of vervangen

Wilt u een dakkapel op uw woning? Of is uw dakkapel aan vervanging toe? Pronk werken kan u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Een dakkapel op de woning

Nieuwe dakkapel op de woningEen dakkapel brengt een aantal voordelen met zich mee:

Wat voor dakkapel wilt u?

De ene dakkapel is de andere niet. Ze zijn te verkrijgen in tal van soorten en maten. Belangrijk is dat u uw wensen realiseert. Pronk werken kan u adviseren omtrent de keuze van uw dakkapel. Bovendien moet de dakkapel qua soort, grootte en formaat bij uw woning passen.

Plaatsen van de dakkapel

Pronk werken kan de plaatsing van de dakkapel voor u verzorgen van A tot Z. Dat wil zeggen: van ontwerp tot realisatie en afwerking. Als wij de dakkapel geplaatst hebben, liggen de dakpannen er weer op en is alles goed afgewerkt met lood zodat lekkages voorkomen worden.

Vervangen dakkapel of onderhoud

Dakkapel renoveren?Soms heeft een dakkapel onderhoud nodig. En soms moet een dakkapel vervangen worden. Pronk werken kan zowel het onderhoud als eventuele vervanging of vernieuwing van uw dakkapel voor u regelen.

 

Pronk werken op uw dak

Pronk werken kan u van dienst zijn bij het plaatsen, vernieuwen of onderhoud van uw dakkapel. Bovendien kunnen wij gehele dakrenovaties voor u uitvoeren. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op!

Meer over dakrenovaties

 

 


Social Media

@pronk_werken
Verzorgt het onderhoud en alle verbouwingen aan uw woning